Værd at vide om de talentfulde tvillinger Marcus og Martinus

Værd at vide om de talentfulde tvillinger Marcus og Martinus

marts 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Er du også stor fan af tvillingerne Marcus og Martinus? De to flotte brødre er i dag 17 år gamle og har taget verden med storm med deres fantastiske sangstemmer. Drengene er født og opvokset i Norge og er blevet kendte med sangen ”To dråper vann”, som de sang til det norske Junior Melodi Gran Prix i 2012. Siden da har drengene arbejdet med musikken og har bl.a. udgivet deres første plade, udgivet singler og deltaget i forskellige turnéer rundt omkring i Norge.

En stor karriere foran sig:

Det er især unge piger som er helt pjattede med de to flotte fyre. Udover at have gode stemmer, så er drengene også meget charmerende at se på. De har smeltet mange pigehjerter, hvilket netop er en af grundene til, at de modtager så mange fanbreve. Marcus og Martinus har sans for stil og ved hvordan tøjet og håret skal sidde, når de er ude for at optræde.

Ifølge interviews med de to brødre er deres største drøm lige nu bare at leve af musikken. De er hele tiden i gang med at skrive nye sange, så de forhåbentligt kan få udgivet nogle flere plader. At komme rundt og optræde forskellige steder i verden er en stor drøm for dem. Marcus og Martinus tager en dag ad gangen, men håber på, at komme til at mænge sig med de kendte.

Hvis du godt kunne tænke dig at høre de to fyre optræde live, så gælder det om at slå op hvornår de er på turné igen. Klik her hvis du gerne vil vide mere om Marcus og Martinus.