Skal min webshop være e-mærket?

Skal min webshop være e-mærket?

marts 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Internettet har åbnet op for rigtig mange nye muligheder inden for handel. Alle og enhver kan nu sælge et produkt og får profit ved handel uden at skulle punge ud for hverken lokaler og lager.

Handel på internettet buldrer derudaf, og det ser ud til at vokse for hvert år, der går. Mange er dog også stadig mistroiske over for webshops. Det kan til tider også være fuldstændig berettigede. Det er nemlig langt fra alle webshops, der har rent mel i posen.

Andre steder på internettet kan dog også være farlige at handle, selvom de måske ikke bevidst vil dig noget ondt. Det er bare ikke altid lige nemt som amatør at passe på de personlige oplysninger, det kræver at gennemføre en transaktion på internettet

Kig efter e-mærket

Hvis du gerne vil være sikker på, at den webshop, som du er i gang med at købe noget fra, er troværdig, kan du kigge efter e-mærket. Det ligner et blåt øje med et ”e” indeni, og signalerer at webshoppen er blevet kontrolleret af en nonprofitorganisation, og at der løbende bliver tjekket op på den. Klik her, og læs mere om e-mærket.

Hvis du gerne vil skabe den slags tryghed hos dine kunder med din webshop, kan det derfor være en god ide, at du hurtigst muligt får skaffet dig e-mærket.

Det er dog på ingen måde et krav, og det kan også være en besværlig proces. Hovedsagen er derfor, at du i alt fra dit layout til din tekst virker troværdig og selvfølgelig behandler personlige informationer med respekt.