Hvem kender de officielle regler for Vandfald?

Hvem kender de officielle regler for Vandfald?

maj 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Rigtig mange af os har nok prøvet at spille drikkespillet Vandfald til diverse fester og forfester gennem årene. Det er nemlig et klassisk spil, som især er populært blandt de danske unge. Det er det, fordi det er nemt at spille og samtidig er sjovt.

Men der er ét stort problem ved vandfald. Og det er, at man næsten aldrig kan blive enige om, hvordan reglerne egentlig er. Det skifter ofte enormt meget fra sted til sted eller mellem vennegrupper, hvilke regler man forbinder de enkelte kort med. Og det kan blive potentiel problematisk.

Uenighed om regler kan skabe splid

For der er intet som reglerne i et spil, der kan skabe dårlig stemning og uvenskab i et selskab. Det er paradoksalt, idet spil jo først og fremmest er for sjov. Men det er samtidig noget, som man lynhurtigt kommer til at gå vildt meget op i.

Når der så samtidig kommer lidt alkohol indenbords, bliver det endnu værre. Her kan temperamenterne nemlig godt koge lidt over, især når det handler om, hvem der skal drikke slurke og bunde shots. Derfor er det som vært en god idé at have researchet lidt på de rigtige regler inden man går i gang.

Find de officielle regler på nettet

Et af de steder, hvor man kan finde korrekt information om reglerne i Vandfald, er på internettet. Her kan man finde flere sider, hvor reglerne står sort på hvidt. Blandt andet kan man læse reglerne ved at klikke her.