Gør dine gæster glade med en strawberry daiquiri

Gør dine gæster glade med en strawberry daiquiri

april 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Er du ved at planlægge en fest og regner du med at byde på velkomstdrinks, eller skal du står for levering af drinks til en fest, så står du overfor spørgsmålet; hvilken slags drink vil være bedst?

En sikker vinder er en drink fra hovedgruppen ‘daiquiri’, opkaldt efter en strand af samme navn lokaliseret i Cuba. For at bringe de varme vibes tilbage til det danske, hvorfor så ikke blande jordbær op i den allerede lækre drink, for at tjene ekstra point hos gæsterne med en sød tand?

Det er selvfølgelig den førnævnte strawberry daiquiri der snakkes om her, en drink du sikkert allerede har et vis form for kendskab til.

Kan også nydes som jomfru

Er du ikke den store alkoholdrikker, eller vil du blot gerne servere en alkoholfri, eller ’virgin’, udgave af drinken til en fest, så er det skam også en mulighed. Er der fx børn med til festen, er det nok en rigtig god ide at have en alkoholfri udgave parat, så børnene også kan føle sig inkluderet uden at du også kommer til at drikke dem under bordet.

For at lave en alkoholfri strawberry daiquiri skal du blot fjerne alkoholen fra opskriften, og nøjes med at blende jordbær, lime, isterninger og evt. honning sammen, for at skabe en stadig lækker udgave af den populære drink.

Leder du dog efter en opskrift på den mere festlige alkoholfyldte udgave af en strawberry daiquiri, så behøves du blot at klikke her.