Få styr på din økonomi som studerende

Få styr på din økonomi som studerende

marts 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Synes du, at det er svært at være på SU, og at det er svært at få råd til at leve? Så kan du få nogle gode råd til, hvordan du får råd til mere som studerende på SU.

Sådan får du det meste ud af din SU

At være på SU er ikke sjovt, og det kan være rigtig svært at få alle tingene til at hænge sammen. Du kan heldigvis få mere kontrol over dine penge, og på den måde have et overblik over din økonomi. Det handler bare om at have kontrol og ikke at bruge penge på noget, du ikke har brug for. Du skal have et fuldt overblik over, hvor mange penge du har til rådighed til mad og diverse.

Det kan være en god idé at få hjælp til at få mere ud af dine penge. Det kan du gøre lige her. Du kan få tips til, hvordan du handler billigt og laver billig mad, der stadig er lækkert. Det handler bare om at være lidt kreativ. Det er sværest i starten, hvis du har været vant til at have et fuldtidsarbejde, og så derefter skal på SU. Men det er muligt at leve helt fint på SU, hvis du bare er fornuftig. Det kommer måske til at være uden de helt store glæder såsom restaurantbesøg og rejser, men det kan du gøre, når du engang får penge igen. Det handler bare om at være fornuftig med dine penge som studerende.