Dette laver Naturstyrelsen

Dette laver Naturstyrelsen

april 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Du har med garanti hørt om Naturstyrelsen før. Det er imidlertid ikke sikkert, at du fuldstændig ved, hvad de egentlig går rundt og laver. Det er enormt ærgerligt, for sådan er der egentlig mange danskere der har det.

For det første fortjener Naturstyrelsen ros og respekt for det vedholdende arbejde de gør for naturen. Derudover er er det også nemmer at udnytte alle de services de tilbyder, hvis man som privatperson er klar over, at de eksisterer.

Naturstyrelse er en statslig styrelse, der ligger under Miljø- og Fødevareministeriet. De ejer store arealer skov og andre naturarealer, hvor de sørger for, at dyrene overlever og planterne trives. Hvis du gerne vil læse mere om Naturstyrelsen, så slå et smut forbi lavpuls.dk.

Naturstyrelsens friluftslivsprojekter

Derudover står de dog også bag en masse projekter i samarbejde med andre. Hvis man nogensinde har nydt naturen rund omkring i Danmark, hvad end det har været på en skovlegeplads eller i et shelter, så har Naturstyrelsen nok haft en finger med i spillet.

Derfor kan Naturstyrelsens liste over deres projekter også være en rigtig god ressource, hvis man gerne vil ud og opleve naturen på en helt speciel måde. Naturstyrelsen har med garanti også været i gang med noget i nærheden at dig.

På Naturstyrelsens hjemmeside kan man for eksempel se optegnelser over, hvor der ligger shelters man kan overnatte i eller kort over skove, der er ejet af Naturstyrelsen. Store dele af de naturområder, der er ejet af Naturstyrelsen, er nemlig frit tilgængelige for offentligheden.