Det luksuriøse ved en gin og tonic

Det luksuriøse ved en gin og tonic

april 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Gin og tonic er en drink, der er meget klassisk og elegant. Den helt karakteristiske smag ved gin og tonic er meget særpræget og vil aldrig gå af mode.

Hvad gør gin og tonic så god?

Man kan spørge sig selv, hvad det er, der gør gin og tonic så forbandet god. Gin og tonic er en drink, der er elsket og dyrket på verdensplan og igennem mange, mange år.
Det er det helt perfekte blandingsforhold mellem den skarpe gin og den runde tonic, der gør drinken så legendarisk. Det hele handler om, hvordan man laver drinken, og der er en rigtig god fremgangsmåde.

Den korrekte måde at lave en gin og tonic på

Hvis man skal lave en gin og tonic på den hele rigtige måde, skal man først og fremmest fylde et glas med isterninger.
Det er en udbredt misforståelse, at for mange isterninger i en drink vil fortynde den. Men det, der rent fysisk er gældende er, at jo flere isterninger, der er i en drink, desto koldere er den. Det betyder, at jo flere isterninger, man putter i, jo længere tid tager det for dem at smelte.

Derefter skal man hælde gin i og røre det godt og grundigt rundt i isterningerne. Derefter hældes tonic i glasset og til sidst presser man noget frisk limesaft ned i glasset. Dette er den ultimative guide til en rigtig god gammeldags gin og tonic. Der findes mange flere kloge ord om gin og tonic inde på herreliv.dk.