De bedste lifehacks til din hverdag

De bedste lifehacks til din hverdag

maj 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Der er en løsning på alt. Der er sikkert nogen der har stået i den samme situation som dig før og fundet på en genial måde at gøre det på. En smart ide der bare gør dit liv lidt nemmere. Ofte kan du bruge de ting du har i hjemmet på en smartere eller mere gennemtænkt måde.

Lifehacks i køkkenet

Hvis du skal lave en lækker salat med avocado, kan du mase den igennem en rist i stedet for at skulle skære den ud. Du kan bruge et sugerør til at tage sten ud af dadler, kirsebær og lignende. Du kan skære hanken af en dunk og bruge den som øseske, med indbygget tragt i den modsatte ende. Hvis dit brød er tørt, kan du fugte det med vand og bage det i ovnen ved ca. 160 grader i 8 minutter. stil eventuelt et fad med vand i bunden af ovnen.

Hvis du vil vide den rette mænge spaghetti at koge til en person er der to måder: Den ene er at fylde en tom halvliters sodavandsflaske op.

Den anden måde er at bruge det hul der er i de fleste pastaskeer. Hvis du ikke kan åbne låget på dit syltetøjsglas, så kan du bare putte det i varmt vand i ca. 15 sekunder, det sørger for at tage undertrykket.

Hvis du skal have æggeblommen fra hviden, kan du bruge en flaske til at suge den op eller en hulske. Du kan bruge din æbledeler til at skære kartofler ud til bådkartofler. Det er hurtigt og nemt. Se flere lifehacks her: https://minelifehacks.dk