3 tegn på at du er blevet forelsket

3 tegn på at du er blevet forelsket

maj 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Forelskelse er en af de rareste følelser, vi mennesker er i stand til at føle. Det er følelsen af, at hele livet pludselig både bliver nemmere og bedre, og at de udfordringer, man møder på sin vej, intet problem er at overkomme. Der kan være mange forskellige tegn på, at man er forelsket. Måske stiller du dig selv spørgsmålet “Er jeg forelsket?” Allerede idet du stiller netop dette spørgsmål, tyder det på, at der måske kunne være noget om snakken. Ikke desto mindre får du her 3 tegn på, at du er blevet forelsket.

1) Du tænker på personen (hele tiden!)

Et meget sigende tegn på, at du nok er gået hen og blevet forelsket, er, at du tænker på en helt særlig person hele tiden. Faktisk de fleste af døgnets timer. Måske drømmer du måske også om vedkommende om natten. Tager du dig selv i at tænke på en bestemt person hele tiden, skyldes det nok, at du er blevet forelsket.

2) Du begynder at overveje en fremtid sammen

Selvom det måske kan virke voldsomt, er et tegn på, at du er forelsket også, at du begynder at overveje en fremtid sammen med vedkommende. Du spørger måske dig selv, hvordan det ville være at være i et forhold med ham eller hende.

3) Du føler dig næsten uforklarligt glad

Har du hele tiden sommerfugle i maven, og kan du ikke helt forklare hvorfor, kan det også meget vel skyldes, at du er gået hen og blevet forelsket.